
Tradisjonell kremet coleslaw
oppskrift på en tradisjonell kremet kålstuing, perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage og smaker deilig.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp majones
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 2 spiseskjeer krydret risvinseddik
- 1 1/2 spiseskjeer sitronsaft
- 1 spiseskje ferdig horseradish
- 1/2 teskje løkpulver
- 1/2 teskje tørket sennep
- 1/2 teskje sellerisalt
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 (28 ounces) pakke coleslaw-blanding
Fremgangsmåte
- 1Visp majones, sukker, risvinseddik, sitronsaft, horseradish, løkpulver, tørr sennep, sellerisalt, salt og pepper i en stor bolle, og rør for å løse opp sukkeret. Vend coleslaw-blandingen inn i dressingen. Dekk bollen til og sett den i kjøleskapet i 1 time før servering.