Hello Fresh Mobile Banner
Tradisjonell kremet coleslaw

Tradisjonell kremet coleslaw

oppskrift på en tradisjonell kremet kålstuing, perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage og smaker deilig.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp majones
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 2 spiseskjeer krydret risvinseddik
  • 1 1/2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 spiseskje ferdig horseradish
  • 1/2 teskje løkpulver
  • 1/2 teskje tørket sennep
  • 1/2 teskje sellerisalt
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1 (28 ounces) pakke coleslaw-blanding

Fremgangsmåte

  1. 1Visp majones, sukker, risvinseddik, sitronsaft, horseradish, løkpulver, tørr sennep, sellerisalt, salt og pepper i en stor bolle, og rør for å løse opp sukkeret. Vend coleslaw-blandingen inn i dressingen. Dekk bollen til og sett den i kjøleskapet i 1 time før servering.