Hello Fresh Mobile Banner
Reker og krabbesuppe

Reker og krabbesuppe

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull shrimp and crab bisque. Perfekt for en spesiell anledning eller som forrett. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje hvit pepper, malt
  • 1 teskje kyllingbuljongpulver
  • 2 spiseskjeer hakket løk
  • 1 1/2 kopper halv og halv
  • 1/2 pund medium reker – skrelte og rensede
  • 1/2 pund krabbekjøtt
  • 1/2 kopp hvitvin

Fremgangsmåte

  1. 1I en 2-liters kjele smelter du smør over middels høy varme. Rør inn mel, salt og hvit pepper; kok opp og rør i 2 minutter. Bland inn buljonggranulat, løk og halvparten av halv-og-halv. Kok opp blandingen.
  2. 2Skru ned varmen til middels; tilsett reker og krabbekjøtt. Kok opp, og rør av og til, til blandingen tykner og rekene er gjennomkokte. Rør inn resten av halv-og-halv og vin. Server varm.