Kielbasa-tiltakk (Note: "Kielbasa" er et polsk ord for en type pølse, og "appetizers" er engelsk for forretter. På norsk kan dette oversettes til "Kielbasa-tiltakk" eller mer naturlig "Kielbasa-aperitiffer" eller "Kielbasa-foretter", avhengig av kontekst. Hvis du ønsker en mer flytende oversettelse, kan jeg hjelpe med det.)
Oppdag enkle og smakfulle oppskrifter på kielbasa appetizers. Perfekt til fest eller som småretter, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1,5 desiliter øl
- 1 flaske (18 unser) grillketsjup
- 1/2 kopp brunt sukker
- 1/4 kopp Dijon-sennep
- 900 gram kielbasa (polsk pølse), skåret i 1,5 cm biter
Fremgangsmåte
- 1Bland ølen, grillketsausen, brunt sukker og Dijon-sennep i en stor stekepanne over middels varme. Kok opp under omrøring av og til; skru ned varmen og tilsett kielbasa. La det småkoke til kielbasa er brunet og har fått en glasur, ca. 1 time.