Hello Fresh Mobile Banner
Kremet spinat med Chère

Kremet spinat med Chère

Lær hvordan du lager kremet spinat med chère, en smakfull rett perfekt som forrett eller tilbehør. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 pakker á 10 unser ferdigbruksklare spinatblader
  • 1/2 kopp piskefløte
  • 2 unser myk fersk geitost (for eksempel Montrachet)
  • 1 stor sjalottløk, finhakket
  • 1/2 teskje revet sitronskall

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 250°F. Kok opp 2 tommer vann i en stor kjele. Tilsett spinat og kok bare til den faller sammen, mens du hele tiden presser spinaten ned i vannet, i omtrent 2 minutter. Overfør 1/2 kopp kokevæske til en middels stor stekepanne og sett til side. Sil av spinaten i en sil, og press ut overflødig vann med kraft. Overfør spinaten til en ovnsfast fat. Sett det i ovnen for å holde det varmt. Tilsett fløte, geitost, sjalottløk og sitrusskall i kokevæsken i pannen. Rør over middels høy varme til sausen er tykk og har redusert til 2/3 kopp, ca. 6 minutter. Krydre med salt og pepper. Hell sausen jevnt over spinaten. Server umiddelbart.
  2. 2Forvarm ovnen til 250°F. Kok opp 2 tommer vann i en stor kjele. Tilsett spinat og kok bare til den faller sammen, mens du hele tiden presser spinaten ned i vannet, i omtrent 2 minutter. Overfør 1/2 kopp kokevæske til en middels stor stekepanne og sett til side. Sil av spinaten i en sil, og press ut overflødig vann med kraft. Overfør spinaten til en ovnsfast fat. Sett det i ovnen for å holde det varmt.
  3. 3Tilsett fløte, geitost, sjalottløk og sitrusskall i kokevæsken i pannen. Rør over middels høy varme til sausen er tykk og har redusert til 2/3 kopp, ca. 6 minutter. Krydre med salt og pepper.
  4. 4Hell sausen jevnt over spinaten. Server umiddelbart.