Hello Fresh Mobile Banner
Syv-lags laksebiter

Syv-lags laksebiter

Lær hvordan du lager deilige seven-layer salmon bites, en perfekt forrett med flere lag av smak. Enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 10 oz kremost med pisket krem
  • 1 teskje finrevet frisk sitronskall
  • 2 teskjeer fersk sitronsaft
  • 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje svart pepper
  • 6 ovalskiver med mørk pumpernickelbrød (6 x 5 tommer)
  • 1/2 pund tynne skiver av skotsk røkelaks
  • 1/4 kopp lakserogn (2 oz)

Fremgangsmåte

  1. 1Rør sammen kremost, finrevet sitrusskall, sitronsaft, gressløk, salt og pepper i en liten bolle. Stabl opp brødskivene, og trim dem til å danne rektangler på 10,8 x 8,3 cm. Legg rektanglene i ett lag. Smør hver med en stor teskje kremostblandingen og topp med et tynt lag røkelaks (klipp til for å passe med kjøkkensaks). Lag en til lag med kremost og laks, og topp med resten av kremosten. Trim kantene slik at de blir jevne, og la rektanglene hvile på et fat i kjøleskapet til toppene er faste, ca. 1 time. Skjær rektanglene i 8 stykker på ca. 3,8 x 2,5 cm, og topp hver bit med en rund teskje rogn.