Hello Fresh Mobile Banner
Enkelt én-panne Caprese-pasta

Enkelt én-panne Caprese-pasta

oppskrift på en enkel og smakfull one-pot caprese pasta som kan lages på under 30 minutter. perfekt for en rask middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 12 unser fullkorn rigatoni (jeg liker Barilla)
  • 1 (28 oz) boks knuste tomater med basilikum (jeg liker Hunt's)
  • 4 lette ostestenger (jeg liker Sargento), kuttet i 1/2-tommers biter
  • 2 (10 oz) beholder med druetomater, delt i to
  • 1/2 liten løk, hakket
  • Ca. 12 ferske basilikumblader
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje salt
  • 1/4 teskje svart pepper
  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • Ca. 6 ferske basilikumblader, hakket, til pynt (valgfritt)
  • 6 spiseskjeer revet Parmesanost (jeg liker Sargento Artisan Blends), til pynt (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, bland sammen 3 kopper vann, pasta, knuste tomater, ostebiter, druetomater, løk, basilikum, hvitløk, salt og pepper, og rør for å blande. Kok opp over middels høy varme, reduser deretter til lav varme og kok uten lokk til pastaen er myk, ca. 25 til 30 minutter. Mye av vannet vil koke bort. Server med en skvett balsamicoeddik. Hvis ønskelig, pynt med hakket basilikum og Parmesanost.
  2. 2I en stor gryte, bland sammen 3 kopper vann, pasta, knuste tomater, ostebiter, druetomater, løk, basilikum, hvitløk, salt og pepper, og rør for å blande.
  3. 3Kok opp over middels høy varme, reduser deretter til lav varme og kok uten lokk til pastaen er myk, ca. 25 til 30 minutter. Mye av vannet vil koke bort.
  4. 4Server med en skvett balsamicoeddik. Hvis ønskelig, pynt med hakket basilikum og Parmesanost.