Hello Fresh Mobile Banner
Fried-Trout Po' Boys

Fried-Trout Po' Boys

Lær hvordan du lager deilige fried-trout po' boys med sprø fisk og smakfulle tilbehør. Perfekt for en smakfull lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 (170–200 gram) ørretfileter
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 kopp kulturmelk, avkjølt
  • 1 kopp mel, krydret med salt og pepper
  • 1/2 kopp maismel
  • 3 kopper rapsolje
  • 2 baguetter, ristet, delt i to på langs og deretter i halve
  • 4 spiseskjeer majones
  • 1 hode Bibb-salat
  • 8 sylteagurkeskiver
  • 2 creole- eller storfesteistomater, skivet og krydret med salt og pepper
  • Hot saus etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre filetene med salt og pepper. Legg dem i en bolle med smørmelk i 3–5 minutter.
  2. 2I en separat bolle blander du mel og maisgryn. Vend ørreten i melblandingen.
  3. 3Tilsett olje i en stekepanne over middels høy varme, og stek ørreten i 1 minutt på hver side.
  4. 4Ta ørreten opp og legg den på kjøkkenpapir.
  5. 5Smør brødet til hver sandwich med majones, salat, sylteagurk og tomater. Legg én filet i hver sandwich. Krydre med hot sauce og server.