Rabarbra- og bærsyltetøy

Rabarbra- og bærsyltetøy

Lær hvordan du lager deilig rabarbra og bærsyltetøy med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost eller pålegg, med friske bær og rabarbra. Enkel å lage, perfekt for sommeren!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 8 kopper hakket fersk rabarbra
  • 3 kopper hvitt sukker
  • 1 (21 ounces) boks blåbærpai-fyll
  • 1 (3 ounces) pakke jordbærsmakende Jell-O®
  • 1 (3 ounces) pakke bringebærsmakende Jell-O® blanding

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner rabarbra, sukker og blåbærfyll i en stor kjele. Kok opp under middels høy varme, og la det koke i ytterligere 10 minutter. Rør inn tørr gelatinblanding til den er oppløst. Hell over på steriliserte glass eller frysetuber, og la det avkjøle. Frys ned eventuelle rester av syltetøyet du ikke har tenkt å bruke med en gang.