Rørt tofu

Rørt tofu

Lær hvordan du lager scrambled tofu, en smakfull og næringsrik vegansk frokostrett. Enkel å lage og perfekt for en sunn start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 bunt grønn løk, hakket
  • 1 boks (14,5 unser) hermetiske, hakkede tomater med juice
  • 1 pakke (12 unser) fast silketofu, drenert og most
  • malt gurkemeie etter smak
  • salt og pepper etter smak
  • 1/2 kopp revet Cheddar-ost (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en middels stor stekepanne over middels varme, og stek grønn løk til den er myk. Rør inn tomater med juice og most tofu. Krydre med salt, pepper og gurkemeie. Skru ned varmen, og la det småkoke til det er gjennomvarmt. Strø over Cheddar-ost før servering.