Hvite sjokolade- og kokosmakadamia-kjeks

Hvite sjokolade- og kokosmakadamia-kjeks

Lær hvordan du lager deilige hvite sjokolade, kokos og makadamia-kjeks med enkel oppskrift. Perfekt for en søt snack eller dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 3/4 kopp usaltet smør
  • 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 3/4 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1/4 teskje salt
  • 3 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp hakkede macadamianøtter
  • 225 gram hvit sjokolade, hakket
  • 1/2 kopp flaket kokosnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele over middels varme kok smøret til det er gyldent, men ikke brunt. Rør inn den brune sukkeret og avkjøl i 50 til 60 minutter.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett eller dekk bakepapir på bakeplater.
  3. 3Bland mel, natron, bakepulver og salt.
  4. 4Pisk smøret og sukkeret til en luftig og glatt blanding. Pisk inn egget og vaniljen. Deretter vender du inn melet. Rør inn macadamianøttene, hvit sjokolade og kokos.
  5. 5Rull deigen til kuler på 3,8 til 5 cm (1 1/2 til 2 tommer) i diameter, og stek ved 175 grader C (350 grader F) i 9 til 11 minutter.