Hello Fresh Mobile Banner
Rømme- og løkbrød

Rømme- og løkbrød

lær hvordan du lager saftig sour cream and onion bread med enkel oppskrift. perfekt til lunsj, frokost eller som tilbehør. enkelt å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper fullkornsmel
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 teskje salt
  • 2 spiseskjeer hvetegryn (valgfritt)
  • 2 teskjeer tørrgjær
  • 1 pakke (1 unse) tørr løksuppeblanding
  • 1 kopp rømme
  • 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Legg mel, sukker, salt, hvetekim, gjær, tørket suppe, rømme og vann i brødmaskinens bakebolle i den rekkefølgen som anbefales av produsenten. Velg deigenivået, og trykk start.
  2. 2Form deigen, og legg den i en smurt brødform. Sett den på et lunt sted, og la den heve til dobbel størrelse.
  3. 3Stek i en forvarmet ovn på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter. Avkjøl.