Hello Fresh Mobile Banner
Kremet sørvestlig potetsalat

Kremet sørvestlig potetsalat

oppskrift på en kremet southwestern potetsalat med smak av krydder og friske grønnsaker. perfekt som tilbehør til sommermat eller grillfester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1/4 kopp majones
  • 1 spiseskje fersk limesaft
  • 1 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 900 gram små hvite poteter (for eksempel White Rose)
  • 1 kopp kokte maiskorn (fra ett middels maiskolbe)
  • 1/2 kopp hakket søt løk (for eksempel Vidalia eller Maui)
  • 1 boks på 400 gram hjertesalat, drenert, hver skåret i 1/3-tommers tykke skiver
  • 2 plommetomater, fjernet frøene, hakket (ca. 1 1/4 kopper)
  • 1/2 kopp hakket fersk koriander
  • 1 avokado, fjernet steinen, skrelt, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen kulturmelk, majones, limejuice, spisskummen og cayenne i en middels stor bolle for å blande. Kok potetene i en stor kjele med kokende, saltet vann til de er møre, ca. 20 minutter. Sil av vannet; avkjøl. Skjær potetene i 1,5 cm store terninger. Legg potetene i en stor bolle; tilsett mais, løk, hjertet av palmen, tomater og koriander. Drypp dressingen over potetblandingen; vend forsiktig for å dekke. Krydre rikelig med salt. (Kan lages 4 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.) Rør forsiktig inn avokadoen og server.
  2. 2Visp sammen kulturmelk, majones, limejuice, spisskummen og cayenne i en middels stor bolle for å blande.
  3. 3Kok potetene i en stor kjele med kokende, saltet vann til de er møre, ca. 20 minutter. Sil av vannet; avkjøl.
  4. 4Skjær potetene i 1,5 cm store terninger. Legg potetene i en stor bolle; tilsett mais, løk, hjertet av palmen, tomater og koriander. Drypp dressingen over potetblandingen; vend forsiktig for å dekke. Krydre rikelig med salt. (Kan lages 4 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.) Rør forsiktig inn avokadoen og server.