Rabarbramynte-kjølere
Oppdag oppskriften på rhubarb mint coolers, en forfriskende og enkel drikk perfekt for sommeren. Perfekt for varme dager med frisk smak av rabarbra og mynte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 pund renset rabarbra
- 5 kopper vann
- 1 kopp sukker
- 1/4 kopp ferske mynteblader, godt pakket
- Pynt: ferske myntekvister
Fremgangsmåte
- 1Kutt rabarbra i 1/4-tommers biter, og i en kjele kok opp med vann, sukker og mynteblader. La det småkoke, rør av og til, i 15 minutter (rabarbraen vil gå i oppløsning), og avkjøl i 15 minutter. Sil blandingen gjennom en fin sil over i en mugge, og press godt på faststoffene. Sett blandingen i kjøleskapet, dekket, til den er kald, ca. 3 timer, og opp til 2 dager. Server kalde drikker over is i glass, pyntet med myntekvister.
- 2Kutt rabarbra i 1/4-tommers biter, og i en kjele kok opp med vann, sukker og mynteblader. La det småkoke, rør av og til, i 15 minutter (rabarbraen vil gå i oppløsning), og avkjøl i 15 minutter. Sil blandingen gjennom en fin sil over i en mugge, og press godt på faststoffene. Sett blandingen i kjøleskapet, dekket, til den er kald, ca. 3 timer, og opp til 2 dager.
- 3Server kalde drikker over is i glass, pyntet med myntekvister.