Meget varm sjokolade fra Mexico

Meget varm sjokolade fra Mexico

oppskriften på mexican hot chocolate gir en rik, krydret drikk med sjokolade og kanel. perfekt for kalde dager og vinterkos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 (3-unse) tablett med meksikansk sjokolade, grovhakket
  • 2. 3 kopper melk

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser sjokoladebitene i en blender og puls flere ganger til de er brutt opp i små biter. Alternativt kan du raspe dem for hånd. I mellomtiden koker du opp melken i en liten kjele. Hell den varme melken over sjokoladen, dekk til (med ventilåpningen åpen) og blend til det er godt blandet og skummende. Alternativt kan du vispe med en visp i 3 minutter. Server umiddelbart.