Rask italiensk salat

Rask italiensk salat

oppskrift på en rask og frisk italiensk salat som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp olivenolje
  • 2. 1/4 kopp majones
  • 3. 1/4 kopp revet Parmesanost (finnes ferdigrevet i en pakke fra butikken)
  • 4. 1/4 kopp finhakket fersk persille
  • 5. 1 spiseskje sukker
  • 6. 1 spiseskje eddik
  • 7. 2 teskjeer svart pepper
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. 1/4 teskje rød pepperflak
  • 10. 1 fedd hvitløk, presset
  • 11. Saften av 1 sitron
  • 12. 1 hode romainesalat, grovhakket
  • 13. 1/2 hode isbergsalat, i biter
  • 14. 6 hele pepperoncini
  • 15. 1/2 kopp hele svarte oliven
  • 16. 1/2 kopp hele røde cherrytomater
  • 17. 1/2 lite rødt løk, veldig tynt skivet i ringer
  • 18. 1/3 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Til dressingen: Ha olivenolje, majones, Parmesan, persille, sukker, eddik, svart pepper, salt, rød pepperflak, hvitløk og sitronsaft i en blender, og kjør til det er jevnt most.
  3. 33. Til salaten: Legg romaine- og isbergsalat i en stor bolle og vend dem med dressingen. Topp salaten med pepperoncini, oliven, tomater og løk. Strø over Parmesan til slutt.