
Rask italiensk salat
oppskrift på en rask og frisk italiensk salat som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp olivenolje
- 2. 1/4 kopp majones
- 3. 1/4 kopp revet Parmesanost (finnes ferdigrevet i en pakke fra butikken)
- 4. 1/4 kopp finhakket fersk persille
- 5. 1 spiseskje sukker
- 6. 1 spiseskje eddik
- 7. 2 teskjeer svart pepper
- 8. 1 teskje salt
- 9. 1/4 teskje rød pepperflak
- 10. 1 fedd hvitløk, presset
- 11. Saften av 1 sitron
- 12. 1 hode romainesalat, grovhakket
- 13. 1/2 hode isbergsalat, i biter
- 14. 6 hele pepperoncini
- 15. 1/2 kopp hele svarte oliven
- 16. 1/2 kopp hele røde cherrytomater
- 17. 1/2 lite rødt løk, veldig tynt skivet i ringer
- 18. 1/3 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Til dressingen: Ha olivenolje, majones, Parmesan, persille, sukker, eddik, svart pepper, salt, rød pepperflak, hvitløk og sitronsaft i en blender, og kjør til det er jevnt most.
- 33. Til salaten: Legg romaine- og isbergsalat i en stor bolle og vend dem med dressingen. Topp salaten med pepperoncini, oliven, tomater og løk. Strø over Parmesan til slutt.