Spinat- og ostekule

Spinat- og ostekule

Lær hvordan du lager en deilig spinat- og oste-ball med vår enkle oppskrift. Perfekt til gjestebesøk eller som snack. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 pakke (10 unser) frossen hakket spinat, tint og presset tørr
  • 2 pakker (8 unser) kremost, myknet
  • 1 boks (4 unser) vannkastanjer, drenert og hakket
  • 1 pose (0,4 unser) tørr grønnsaksuppeblanding
  • 2 spiseskjeer majones
  • 1 kopp finrevet Cheddar-ost
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland sammen spinat, kremost, vannkastanjer, grønnsakssuppeblanding, majones og Cheddar-ost til en jevn blanding. Form til en ball, og rull den i hakkede valnøtter. Hvis blandingen er for myk til å forme til en ball, kan den settes i kjøleskapet i omtrent 30 minutter for å stivne. Pakk osteballen inn i plastfolie, og la den stå i kjøleskapet over natten for å la smakene blande seg før servering med dine favorittkjeks.