Kanelhavregryns- og squashkjeks
oppskrift på deilige kanel havregryn zucchini cookies – en sunn og smakfull småkake som passer perfekt til frokost eller som snacks. enkel å lage og full av næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper smør, myknet
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 3 egg
- 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 4 1/2 kopper hvetemel
- 1 spiseskje malt kanel
- 1 1/2 teskje natron
- 1 1/2 teskje salt
- 3 kopper finrevet zucchini
- 3 kopper hurtigkokte havregryn
- 2 kopper hakkede pekannøtter
- 1 pakke (ca. 280 gram) kanelchips
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør bakeplater.
- 2Pisk smør og sukker sammen i en stor bolle til det blir lyst og luftig; tilsett egg og vaniljeekstrakt og fortsett å piske til det er jevnt.
- 3Bland mel, kanel, natron og salt i en bolle. Tilsett gradvis melet i smørblandingen og rør til det er godt blandet. Rør inn zucchini, havregryn, pekannøtter og kanelchips, hver for seg, og bland godt etter hver tilsetning.
- 4Sett deigen med skje i klatter på 2 tommers avstand på de forberedte bakeplatene.
- 5Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, ca. 12 minutter. Overfør til en avkjølingsrist og la dem avkjøles helt.