
Zucchini Spice Cake
oppskrift på zucchini spice cake – en saftig kake med krydder og squash. perfekt for høstfeiringen eller som en sunn dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper revet, skrellet zucchini
- 3 kopper hvetemel
- 1 1/2 teskje natron
- 1 teskje bakepulver
- 2 kopper hvitt sukker
- 1 kopp brunt sukker
- 1 spiseskje malt kanel
- 1/4 teskje malt nellik
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 1/2 teskje salt
- 4 egg
- 1 kopp usøtet eplesaus
- 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
- 2Legg revet zucchini i en sil og la det renne av seg.
- 3Visp sammen melet, natron, bakepulver, hvitt sukker, brunt sukker, kanel, nellik, muskatnøtt og salt i en stor bolle til det er godt blandet. Pisk eggene, eplesausen, oljen og vaniljen i en egen bolle til det er jevnt. Vend inn melblandingen, og rør deretter inn zucchini. Hell røren i den forberedte formen.
- 4Stek til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 45 til 55 minutter. La kaken avkjøle helt før den skjæres i stykker.

