
Salami
utforsk deilige oppskrifter med salami. lær hvordan du bruker salami i ulike retter og få tips til servering og tilberedning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 teskje grovkvernet svart pepper
- 1/2 teskje finhakket hvitløk
- 1/2 teskje malt sennepsfrø
- 2 spiseskjeer sukkerbasert saltblanding (for eksempel Morton® Tender Quick®)
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen det malt storfekjøttet, svart pepper, hvitløk, sennepsfrø og spekesalt i en stor bolle til det er godt blandet. Del deigen i 2 eller 4 pølser, pakk dem inn i aluminiumsfolie, og la dem stå i kjøleskapet i 24 timer.
- 2Kok opp en stor kjele med vann. Legg de innpakkede pølsene i vannet, og la dem småkoke i 1 time på middels til lav varme. Ta dem forsiktig opp, og stikk hull i folien for å la vannet renne av. La dem avkjøle. Fjern folien, og pakk pølsene inn i ny aluminiumsfolie. Sett dem i kjøleskapet til de er helt avkjølte, ca. 3 timer.
- 3Skjær i skiver, og bruk til smørbrød, kjeks, salater eller som snacks.