Hjemmelaget majones

Hjemmelaget majones

Lær hvordan du lager enkel og deilig hjemmelaget majones. Perfekt til sandwiches, salater og som dip. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 store eggeplommer
  • 2. 1 teskje fersk sitronsaft
  • 3. 1 teskje hvit eddik
  • 4. 1 teskje tørket sennep
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1 teskje sukker
  • 7. En klype cayennepepper
  • 8. 1 ½ kopper rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. I en food processor utstyrt med metallblad, en blender, eller i beholderen til en majonesmaskin, bland eggeplommene, sitronsaft, eddik, sennep, salt, sukker og cayenne. Kjør maskinen noen ganger for å blande.
  3. 33. Med prosessoren på høy hastighet, eller mens du raskt trykker ned plungeret på en majonesmaskin, hell veldig sakte i oljen, slik at den får tid til å blande seg godt inn, og til all oljen er blitt tilsatt.