Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelaget majones

Hjemmelaget majones

Lær hvordan du lager enkel og deilig hjemmelaget majones. Perfekt til sandwiches, salater og som dip. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 store eggeplommer
  • 2. 1 teskje fersk sitronsaft
  • 3. 1 teskje hvit eddik
  • 4. 1 teskje tørket sennep
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1 teskje sukker
  • 7. En klype cayennepepper
  • 8. 1 ½ kopper rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. I en food processor utstyrt med metallblad, en blender, eller i beholderen til en majonesmaskin, bland eggeplommene, sitronsaft, eddik, sennep, salt, sukker og cayenne. Kjør maskinen noen ganger for å blande.
  3. 33. Med prosessoren på høy hastighet, eller mens du raskt trykker ned plungeret på en majonesmaskin, hell veldig sakte i oljen, slik at den får tid til å blande seg godt inn, og til all oljen er blitt tilsatt.