
Hjemmelaget majones
Lær hvordan du lager enkel og deilig hjemmelaget majones. Perfekt til sandwiches, salater og som dip. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 3 store eggeplommer
- 2. 1 teskje fersk sitronsaft
- 3. 1 teskje hvit eddik
- 4. 1 teskje tørket sennep
- 5. 1 teskje salt
- 6. 1 teskje sukker
- 7. En klype cayennepepper
- 8. 1 ½ kopper rapsolje
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en food processor utstyrt med metallblad, en blender, eller i beholderen til en majonesmaskin, bland eggeplommene, sitronsaft, eddik, sennep, salt, sukker og cayenne. Kjør maskinen noen ganger for å blande.
- 33. Med prosessoren på høy hastighet, eller mens du raskt trykker ned plungeret på en majonesmaskin, hell veldig sakte i oljen, slik at den får tid til å blande seg godt inn, og til all oljen er blitt tilsatt.