Jordbær varm sjokolade med sjokoladepretzel-dipper

Jordbær varm sjokolade med sjokoladepretzel-dipper

oppskrift på jordbær hot chocolate med deilige sjokoladepretzels som dipp. perfekt for en koselig kveld eller vinterdag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 kopp (ca. 170 gram) semi-søte sjokoladeknapper, for eksempel Ghirardelli
  • 2. Tolv 7-tommers pretzelstenger, for eksempel Snyder's Pretzel Rods
  • 3. 3 kopper vanilje-aktig usøtet mandelmelk, for eksempel Almond Breeze
  • 4. 1/2 kopp usøtet kakaopulver, for eksempel Ghirardelli
  • 5. 1 spiseskje agave
  • 6. 12 mellomstore (ca. 225 gram) jordbær, renset og delt i to, eller 12 hele frosne jordbær, tint
  • 7. 1 kopp (ca. 170 gram) semi-søte sjokoladeknapper, for eksempel Ghirardelli

Fremgangsmåte

  1. 11. For pretzel-dippene: Legg et lite bakepapir eller bakepapir på et lite stekebrett. Plasser sjokoladen i en liten bolle, og sett bollen over en kjele med knapt kokende vann. Rør til sjokoladen har smeltet og blandingen er glatt. Skje den smeltede sjokoladen over pretzlene, og la det være en 5 cm lang håndtak øverst. Overfør til det forberedte stekebrettet og sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet, omtrent 30 minutter. Oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur.
  2. 22. For varm sjokolade: Bland mandelmelk, kakaopulver, agave og jordbær i en blender. Kjør til det er jevnt. Hell over i en middels stor kjele og tilsett sjokoladeknapper. Varm opp på middels varme, og rør av og til, til blandingen er glatt og sjokoladen har smeltet, ca. 8 minutter.
  3. 33. Hell den varme sjokoladen i 4 kopper og server pretzel-dippene ved siden av.