
Ovnsbakt asparges
Lær hvordan du lager ovnsbakt asparges med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund asparges, endene trimmet og stilkene skrellet
- 6 veldig tynne skiver sitron
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
- 2Fordel asparges og sitronskiver på et stekebrett i ett lag. Vend dem med olivenolje og krydre rikelig med salt og pepper.
- 3Stek til aspargesene begynner å bli litt brune, men fortsatt er sprø, ca. 6 til 8 minutter. Server med eller uten sitronskivene.