Hello Fresh Mobile Banner
Bruschetta

Bruschetta

Lær hvordan du lager deilig bruschetta med friske tomater og basilikum. Perfekt som forrett eller lett måltid på sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp cherrytomater, delt i to
  • 2. 4 basilikumblader, tynnhakket
  • 3. 1 teskje finhakket hvitløk
  • 4. 1 spiseskje olivenolje
  • 5. Salt og pepper
  • 6. 2 eller 3 baguetteskiver
  • 7. Druekjerneolje
  • 8. Fersk ricotta, lett pisket for å myke den opp
  • 9. 1 spiseskje modnet balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Tilsett tomatene, basilikum, hvitløk, olivenolje og litt salt og pepper i en bolle. Vend det forsiktig og la det marineres i 5 minutter.
  2. 22. Rist baguetteskivene i en varm panne med rapsolje. Ta dem av pannen og krydre med salt og pepper.
  3. 33. Legg en klatt med pisket ricotta på hver baguette, deretter topp med de marinerte tomatene og drypp over balsamico.