
Bruschetta
Lær hvordan du lager deilig bruschetta med friske tomater og basilikum. Perfekt som forrett eller lett måltid på sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp cherrytomater, delt i to
- 2. 4 basilikumblader, tynnhakket
- 3. 1 teskje finhakket hvitløk
- 4. 1 spiseskje olivenolje
- 5. Salt og pepper
- 6. 2 eller 3 baguetteskiver
- 7. Druekjerneolje
- 8. Fersk ricotta, lett pisket for å myke den opp
- 9. 1 spiseskje modnet balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 11. Tilsett tomatene, basilikum, hvitløk, olivenolje og litt salt og pepper i en bolle. Vend det forsiktig og la det marineres i 5 minutter.
- 22. Rist baguetteskivene i en varm panne med rapsolje. Ta dem av pannen og krydre med salt og pepper.
- 33. Legg en klatt med pisket ricotta på hver baguette, deretter topp med de marinerte tomatene og drypp over balsamico.