Vietnamese iskald kaffemilkshake

Vietnamese iskald kaffemilkshake

Lær hvordan du lager en forfriskende vietnamesisk iskaffe milkshake. En søt og kremet drikke perfekt for sommerdager eller når du trenger en energiboost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper kokosiskrem (omtrent 5 store kulepinner)
  • 1/4 kopp søtet kondensert melk
  • Søtet pisket krem til servering
  • 1 teskje ristet søtet revet kokosnøtt, valgfritt
  • 1 1/2 teskje instant espresspulver

Fremgangsmåte

  1. 1Ha instant espresso-pulveret i en liten bolle sammen med ½ kopp varmt vann. Rør om og la espressoen løse seg opp helt, deretter la det avkjøle helt. Hell det i en isbitform og frys til det er helt stivnet, minst 2 timer og opp til over natten.
  2. 2Ha kokosnøysorbet og søtet kondensert melk i en blender, og tilsett deretter espresso-isbitene. Kjør blenderen til blandingen er helt jevn og glatt, ca. 2 minutter. (Stopp blenderen etter behov og bruk en skje for å hjelpe til med å fordele ingrediensene jevnt mens den blander.) Hell over i et høyt glass og topp med pisket krem og ristet, revet kokosnøtt hvis du ønsker det.