Raske snickerdoodles

Raske snickerdoodles

lær hvordan du lager raske snickerdoodles med denne enkle oppskriften. perfekt som søt snack eller dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 18 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer sukker
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 rull (16,5 oz.) Pillsbury® Create 'n Stek® ferdigkjølte sukkerkaker
  • 1/4 kopp hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 °C. (350 °F). Ved høytliggende områder (3500-6500 fot): Ingen endring.
  2. 2I en liten bolle, bland sukker og kanel.
  3. 3I en stor bolle, del opp kokedeigen. Rør eller elt inn melet til det er godt blandet. Form til en logg. Skjær kokedeigen i 32 skiver à ¼ tomme. Form hver skive til en ball og rull i sukker-kanel-blandingen; plasser dem med 2 tommers mellomrom på ugreide bakepapir.
  4. 4Stek i 10 til 14 minutter, eller til kantene er gyldne. Avkjøl i 1 minutt; fjern fra bakepapiret og sett på avkjølingsrist.