Raske snickerdoodles
lær hvordan du lager raske snickerdoodles med denne enkle oppskriften. perfekt som søt snack eller dessert for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 18 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 spiseskjeer sukker
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 rull (16,5 oz.) Pillsbury® Create 'n Stek® ferdigkjølte sukkerkaker
- 1/4 kopp hvetemel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 °C. (350 °F). Ved høytliggende områder (3500-6500 fot): Ingen endring.
- 2I en liten bolle, bland sukker og kanel.
- 3I en stor bolle, del opp kokedeigen. Rør eller elt inn melet til det er godt blandet. Form til en logg. Skjær kokedeigen i 32 skiver à ¼ tomme. Form hver skive til en ball og rull i sukker-kanel-blandingen; plasser dem med 2 tommers mellomrom på ugreide bakepapir.
- 4Stek i 10 til 14 minutter, eller til kantene er gyldne. Avkjøl i 1 minutt; fjern fra bakepapiret og sett på avkjølingsrist.