Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta)

Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta)

Lær hvordan du lager en autentisk carne asada torta, også kjent som poc chuc torta. En smakfull mexicansk sandwich perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund tynnskåret flankestek
  • 2. Salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 2 spiseskjeer ferske timianblader, grovhakket
  • 4. 1 spiseskje tørket oregano, smuldret
  • 5. 1 kopp ferskpresset appelsinjuice (fra 3 appelsiner)
  • 6. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 7. 4 bolillobrød, delt i to på langs
  • 8. Majones
  • 9. 2 avokadoer, skivet
  • 10. 2 tomater, skivet
  • 11. Sylteagurkjåløk

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Legg kjøttet i en ildfast form på 33 x 23 cm. Strø salt og pepper over kjøttet på begge sider. Vend kjøttet med timian og oregano, og sørg for at det er jevnt dekket. Hell appelsinjuicen over kjøttet. La det marinere i 30 minutter.
  3. 33. Varm opp en kull- eller gassgrill, eller bruk en grillpanne på komfyren, på høy varme.
  4. 44. Når grillen er varm, grill kjøttet i 5 minutter på hver side, og bruk tang for å snu kjøttet. Ta kjøttet av varmen og la det hvile, dekket til, i omtrent 10 minutter.
  5. 55. Skjær kjøttet i biter store nok til å passe i bolillobrødet. Smør 1 spiseskje majones på innsiden av hver bolillobrødhalvdel. Krydre med litt mer salt og pepper. Rist lett bolillobrødet på grillen, med snittflaten ned, i omtrent 1 minutt. Legg en skivet bit av kjøttet på innsiden av brødet. Tilsett avokado- og tomatskiver. Server med litt sylteagurkjalapeños ved siden av.