
Squash- og baconhash med egg
oppskrift på squash og bacon hash med egg. en smakfull og enkel rett perfekt til frokost eller brunch. rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 4 skiver tyktskåret bacon, hakket
- 2. 570 gram små poteter, delt i 1,5 cm biter
- 3. Kosher-salt og nykvernet pepper
- 4. 1 søt løk, hakket
- 5. 225 gram små sommer squash, delt i 1,5 cm biter
- 6. 4 store egg
- 7. 1 kopp assorterte cherrytomater, delt i to
- 8. Hakket fersk persille, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Kok baconet i en 25 cm støpejernspanne over middels høy varme, rør av og til, til det er brunt og sprøtt, 4 til 7 minutter. Ta det opp med en hullsleiv og legg det på et fat med tørkepapir, og la fettet bli igjen i pannen. Tilsett potetene i pannen og krydre med 3/4 teskje salt og noen kverner pepper. Kok, rør av og til, til de er brune og møre, 8 til 12 minutter. Tilsett løken, krydre med salt, og fortsett å koke til løken er lett brunet og potetene er gjennomkokte, 3 til 5 minutter.
- 22. Tilsett squash og bacon i pannen; skru ned varmen til lav (eller flytt pannen til en kjøligere del av leirbålet). Bruk baksiden av en skje til å lage 4 grunne fordypninger i potetblandingen; knekk forsiktig ett egg i hver fordypning. Fordel tomatene rundt eggene, dekk pannen og kok til eggehvitene har stivnet, men plommene fortsatt er rennende, 6 til 12 minutter.
- 33. Krydre eggene med salt og pepper; dryss over persille før servering.
- 44. Fotograf: Ryan Dausch