Hello Fresh Mobile Banner
Poached Eggs, Tasso Ham, Grillet Tomat og Cajun Hollandaise med engelske muffins

Poached Eggs, Tasso Ham, Grillet Tomat og Cajun Hollandaise med engelske muffins

oppskrift på luksuriøse poached eggs med tasso ham, grillet tomat og cajun hollandaise servert på engelskmuffins, perfekt til frokost eller brunch

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 kopper vann
  • 2. 1 spiseskje hvitvinseddik
  • 3. 4 egg
  • 4. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 5. Rapsolje, til å dekke med
  • 6. 225 gram tasso-skinke, skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • 7. 4 plomme- eller heirloom-tomater, delt i to på tvers
  • 8. 4 engelskmuffins, delt og ristet
  • 9. Cajun-hollandaise, til topping, oppskrift følger
  • 10. Cajun-hollandaise
  • 11. 2 spiseskjeer spansk paprika
  • 12. 2 teskjeer New Mexico-chili pulver
  • 13. 1 teskje hvitløkspulver
  • 14. 1 teskje løkpulver
  • 15. 1 teskje tørket timian
  • 16. 1 teskje tørket oregano
  • 17. 1/4 teskje chili de arbol
  • 18. 1/8 teskje cayennepepper
  • 19. 3 store eggeplommer, lett pisket
  • 20. 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 21. 3/4 kopp (1 1/2 stikker) usaltet smør, klarnet og smeltet
  • 22. 1 teskje kosher-salt
  • 23. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 24. En dash Worcestershire-saus

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp vann og eddik til det småkoker i en stor, høysidet stekepanne. Knekk hvert egg i en kopp og legg det forsiktig i vannet. Poach eggene i 4 til 5 minutter, eller til plommen er nesten eller nesten stivnet. Ta eggene opp av pannen med en hullsleiv for å la væsken renne av, og legg dem på en tallerken. Krydre toppen med salt og pepper.
  2. 22. For tasso-skinke og tomater: Varm opp oljen i en støpejernsgrill eller i en stor støpejernsgryte til den begynner å glitre. Stek skinken i omtrent 1 minutt på hver side, eller til den er lett gyllenbrun. Ta den opp på en tallerken med tørkepapir. Stek tomatene i ca. 20 sekunder på hver side til de er lett gyllenbrune og bare varme gjennom.
  3. 33. Server de pochierte eggene med ristet engelskmuffin, skinke, tomater og cajun-hollandaise.
  4. 44. Hollandaise:
  5. 55. Rør sammen paprika, chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver, timian, oregano, chile de arbol og cayennepepper i en liten bolle.
  6. 66. Ha eggeplommene og sitronsaften i en middels rustfri stålbolle, plassert over en kjele med småkokevann som ikke berører bunnen av bollen. Visp eggeplommene til de blir lyse gule og luftige. Tilsett sakte det klarnede smøret, noen spiseskjeer av gangen, og visp til sausen tykner. Krydre sausen med 2 teskjeer av krydderblandingen, salt, pepper og en dash Worcestershire-saus. Hold den varm til den skal brukes.