
Sunneys sjokolade-pretzel- og frokostblandings-ikke-bakte biter
oppskrift på enkle og deilige no-bake sjokoladepretzel og kornbarer. perfekt som snacks eller frokost. rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp knuste pretzels
- 2. 1/4 kopp mandler, hakket, valgfritt
- 3. 1/4 kopp pistasjnøtter, hakket, valgfritt
- 4. 6 store stykker knust shredded wheat-korn
- 5. Skall av 1 appelsin
- 6. En klype gresskarpievare
- 7. 2 kopper melkefargede sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Dekk et stekebrett eller en bakeplate med bakepapir.
- 33. I en stor bolle, tilsett pretzels, mandler hvis du bruker det, pistasjnøtter hvis du bruker det, knust hvete frokostblanding, appelsinskall og gresskarpietspice. Rør godt sammen.
- 44. Ha sjokoladeknapper i en stor mikrobølgeovnsikker bolle og smelt dem i mikrobølgeovnen (se Kok’s notat). Rør umiddelbart inn den smeltede sjokoladen i bollen med de knuste ingrediensene. Rør til alt er godt dekket.
- 55. Bruk hendene dine til å forme små kuler, som trøfler, på det forberedte stekebrettet. La dem sette seg og avkjøle i kjøleskapet. Oppbevar i en lufttett beholder.