Jordbærpai

Jordbærpai

Lær hvordan du lager en enkel og velsmakende jordbærpai. Perfekt for sommerens fristelser og enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kopper ferske jordbær, renset og tynne skiver
  • 2. 3/4 kopp melis
  • 3. 1 hjemmelaget paibunn eller ferdigstekt ferdigbakt paibunn
  • 4. 2 kopper pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, tilsett jordbærene og 1/4 kopp sukker, og bland godt sammen. La det trekke i minst 30 minutter.
  2. 22. Strø 1/4 kopp sukker i bunnen av paibunnen og hell de macererte jordbærene oppå. Trykk lett ned slik at bærene nesten når kantene. Strø resten av sukkeret, 1/4 kopp, over jordbærene. Dekk med pisket krem og bruk en slikkepott til å jevne ut.