Pepperkrydret London Broil

Pepperkrydret London Broil

Lær hvordan du lager en smakfull pepper crusted london broil. En enkel oppskrift som passer perfekt til helgekosen. Perfekt for kjøttelskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 stk (ca. 450 g) London Broil
  • 2. 1 kopp tørr rødvin
  • 3. 3 fedd hvitløk, knust
  • 4. 1 ss tellicherry-pepperkorn
  • 5. 2 ss Lawrys sitronpepper
  • 6. 2 ts frysetørkede grønne pepperkorn
  • 7. 2 ts allehånde-bær
  • 8. 2 ts cubeb-bær
  • 9. 1 ts melegueta-pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Tørk av London Broil med et fuktig kjøkkenpapir og klapp det tørt. Legg kjøttet i en form og dekk det med en marinade laget av rødvin og hvitløk, og la det marinere i 2 timer. Forvarm grillen. Ha de resterende ingrediensene i en krydderkvern og kjør til de er grovkornet. Ta London Broil ut av marinaden, strø krydderblandingen over alle sider av kjøttet til det er godt dekket, og legg det i en ovnsfast panne. Stek det under grillen i 5 til 7 minutter på hver side, eller til det er medium sjeldent. Skjær det i diagonale skiver og server.