
Pepperkrydret London Broil
Lær hvordan du lager en smakfull pepper crusted london broil. En enkel oppskrift som passer perfekt til helgekosen. Perfekt for kjøttelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 stk (ca. 450 g) London Broil
- 2. 1 kopp tørr rødvin
- 3. 3 fedd hvitløk, knust
- 4. 1 ss tellicherry-pepperkorn
- 5. 2 ss Lawrys sitronpepper
- 6. 2 ts frysetørkede grønne pepperkorn
- 7. 2 ts allehånde-bær
- 8. 2 ts cubeb-bær
- 9. 1 ts melegueta-pepper
Fremgangsmåte
- 1Tørk av London Broil med et fuktig kjøkkenpapir og klapp det tørt. Legg kjøttet i en form og dekk det med en marinade laget av rødvin og hvitløk, og la det marinere i 2 timer. Forvarm grillen. Ha de resterende ingrediensene i en krydderkvern og kjør til de er grovkornet. Ta London Broil ut av marinaden, strø krydderblandingen over alle sider av kjøttet til det er godt dekket, og legg det i en ovnsfast panne. Stek det under grillen i 5 til 7 minutter på hver side, eller til det er medium sjeldent. Skjær det i diagonale skiver og server.