
Siciliansk ananas- og svinerullade
Lær hvordan du lager en smakfull sicilian pineapple pork roast med denne enkle oppskriften. Perfekt for helgen eller spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer olivenolje
- 2. 2 spiseskjeer hakket fersk rosmarin, delt
- 3. 1 teskje tørket salvie
- 4. 1 (4 pund) svinebog med bein, trimmet for overflødig fett
- 5. 5 små hvitløksfedd, skrelt og skivet
- 6. 1 (14,4 unser) boks hakkede plommetomater
- 7. 1 (15 unser) boks ananasbiter, drenert
- 8. 1 stor Vidalia-løk, tynne skiver
- 9. salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 22. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Rør inn 1 spiseskje fersk rosmarin og salvie. Plasser steiken i pannen, og vend den for å få den brun på alle sider. Overfør den til en stekeplate.
- 33. Stikk små hull i toppen av steiken med en liten kniv, og sett inn hvitløkskiver. Hell over tomater, ananas og løkskiver. Strø over resten av rosmarinen, salt og pepper.
- 44. Dekk til og kok i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Senk ovnstemperaturen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit), og fortsett å koke i 2 timer, eller til den indre temperaturen på steiken når minst 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).



