Siciliansk ananas- og svinerullade

Siciliansk ananas- og svinerullade

Lær hvordan du lager en smakfull sicilian pineapple pork roast med denne enkle oppskriften. Perfekt for helgen eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 2 spiseskjeer hakket fersk rosmarin, delt
  • 3. 1 teskje tørket salvie
  • 4. 1 (4 pund) svinebog med bein, trimmet for overflødig fett
  • 5. 5 små hvitløksfedd, skrelt og skivet
  • 6. 1 (14,4 unser) boks hakkede plommetomater
  • 7. 1 (15 unser) boks ananasbiter, drenert
  • 8. 1 stor Vidalia-løk, tynne skiver
  • 9. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Rør inn 1 spiseskje fersk rosmarin og salvie. Plasser steiken i pannen, og vend den for å få den brun på alle sider. Overfør den til en stekeplate.
  3. 33. Stikk små hull i toppen av steiken med en liten kniv, og sett inn hvitløkskiver. Hell over tomater, ananas og løkskiver. Strø over resten av rosmarinen, salt og pepper.
  4. 44. Dekk til og kok i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Senk ovnstemperaturen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit), og fortsett å koke i 2 timer, eller til den indre temperaturen på steiken når minst 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).