
Carne Guisada III
oppskriften på carne guisada iii er enkel å følge og gir en deilig, saftig gryterett. perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 105 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 boks (8 unser) hermetisert tomatsaus
- 1/4 kopp sofritosaus
- 1 pose (0,18 unser) sazon-krydder
- 1 ss adobokrydder
- 1/2 ts tørket oregano
- salt etter smak
- 900 g storfekjøtt til gryte
- 2 kopper skrelte, terningkuttede poteter
- 1 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, bland tomatsaus, sofritosaus, sazon-krydder, adobokrydder, oregano og salt. La det småkoke på middels lav varme i 5 minutter. Tilsett kjøttet, og kok til det er jevnt brunt. Rør inn nok vann til å dekke kjøttet. Dekk til, og la det småkoke i omtrent 1 time. Tilsett potetene, og kok i ca. 30 minutter eller til potetene er møre.




