Carne Guisada III

Carne Guisada III

oppskriften på carne guisada iii er enkel å følge og gir en deilig, saftig gryterett. perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 105 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 boks (8 unser) hermetisert tomatsaus
  • 1/4 kopp sofritosaus
  • 1 pose (0,18 unser) sazon-krydder
  • 1 ss adobokrydder
  • 1/2 ts tørket oregano
  • salt etter smak
  • 900 g storfekjøtt til gryte
  • 2 kopper skrelte, terningkuttede poteter
  • 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, bland tomatsaus, sofritosaus, sazon-krydder, adobokrydder, oregano og salt. La det småkoke på middels lav varme i 5 minutter. Tilsett kjøttet, og kok til det er jevnt brunt. Rør inn nok vann til å dekke kjøttet. Dekk til, og la det småkoke i omtrent 1 time. Tilsett potetene, og kok i ca. 30 minutter eller til potetene er møre.