Kjøleskapsdagen Potetstuing Salat

Kjøleskapsdagen Potetstuing Salat

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull refrigerator day pot roast salat. Perfekt for en frisk og mettende rett på en varm sommerdag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 spiseskje rødvinseddik
  • 2. Salt og pepper
  • 3. 1 teskje Dijon-sennep
  • 4. 1/4 kopp olivenolje
  • 5. Litt finhakket hvitløk
  • 6. 1 spiseskje skylt kapers, hakket
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. Nykvernet svart pepper
  • 9. Eventuelle rester av saften, fjernet fett, fra braserte storfekjøttbiter
  • 10. 1 eller 1 1/2 kopp terninger av rester av stek
  • 11. 1/4 kopp tynne skiver av rødløk
  • 12. 2 spiseskjeer hakket persille
  • 13. Tomatskiver
  • 14. Potetsalat laget med rester av kokte poteter eller kålstuing

Fremgangsmåte

  1. 11. I bunnen av en blandebolle visper du sammen eddik, 1/2 teskje salt, pepper og Dijon-sennep. Hell sakte i olivenoljen mens du visper til det blir en emulsjon. Tilsett hvitløk, kapers, resterende saft og krydre med salt og pepper.
  2. 22. Legg kjøttet i en ikke-reaktiv serveringsskål og strø løk over. Hell dressingen over og la det marinere ved romtemperatur i en time eller mer. Pynt med persille og tomatskiver. Server med potetsalat eller coleslaw.