Hello Fresh Mobile Banner
Avkjølt agurksuppe

Avkjølt agurksuppe

Lær hvordan du lager en kald agurksuppe som er perfekt for sommeren. Enkel oppskrift med friske ingredienser, rask å lage og svært forfriskende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund agurk, skrelt og skåret i biter
  • 2. 4 gule tomater, skåret i biter
  • 3. 1 gul paprika, skåret i biter
  • 4. 1/3 kopp hakket hvit løk
  • 5. 2 spiseskjeer sherryeddik
  • 6. 4 teskjeer finhakket fersk dill
  • 7. 4 teskjeer finhakket fersk persille
  • 8. 2 fedd hvitløk, knust
  • 9. 1 teskje sukker
  • 10. Kosher-salt
  • 11. 1 1/2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 12. 4 skiver hvitt brød uten skorpe, skåret i 1/4-tommers terninger

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland agurk og tomater i en blender, og sett til side 1/4 kopp av hver til pynt. Tilsett paprika, løk, eddik, 1 teskje dill og persille hver, ett hvitløksfedd og sukker; kjør til jevnt og glatt. Sil gjennom en finmasket sikt over en bolle, og press med baksiden av en skje for å få ut mest mulig væske. Krydre med 1 teskje salt. Sett i kjøleskapet til avkjøling, ca. 1 time.
  2. 22. I mellomtiden lager du krutonger: Varm opp resten av hvitløksfeddet med olivenoljen i en panne på lav varme. Tilsett brødterningene og resten av dill og persille, hver 3 teskje. La det koke under omrøring til de er gylne og sprø, ca. 10–15 minutter. Kast hvitløken.
  3. 33. Hell suppen i avkjølte skåler. Skjær opp den reserverte agurken og tomatene i terninger, og strø dem i suppen. Pynt med krutongene.
  4. 44. Fotograf: Con Poulos