Hello Fresh Mobile Banner
Raspberry Rose Pudding med krem

Raspberry Rose Pudding med krem

oppskrift på raspberry rose pots de creme, en elegant og smakfull dessert med frisk smak av bringebær og blomstrende roseduft. perfekt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp kremfløte
  • 2. 1/2 kopp helmelk
  • 3. 1/2 teskje rosenvann*
  • 4. 4 eggeplommer
  • 5. 1/4 kopp sukker
  • 6. En klype fint havsalt
  • 7. 3/4 kopp ferske eller tinte og tintede bringebær, moste
  • 8. 4 pakker kullsyreholdig godteri (anbefalt: Pop Rocks)

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: 4 (4 til 5 unser) ramekiner
  2. 22. *Kan finnes i spesialbutikker for gourmetmat
  3. 33. Plasser en ovnsrist i midten av ovnen. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 44. I en middels stor kjele, varm opp fløte, melk og rosevann på middels lav varme til det er varmt, ca. 4 minutter.
  5. 55. I en middels stor bolle, visp sammen eggeplommer, sukker og salt til det er jevnt. Rør sakte inn melkeblandingen. Bland inn de moste bringebærene. Bruk en øse til å fordele blandingen mellom de fire ramekinene. Plasser ramekinene i en 20x20 cm (8x8 tommer) ildfast form. Hell nok varmt vann i formen til det når halvveis opp på sidene av ramekinene. Stek i 30 minutter, til kremen nesten har stivnet. Ta formen ut av ovnen og la ramekinene avkjøles i vannet i ca. 1 time. Fjern ramekinene fra vannet og sett dem i kjøleskapet i minst 2 timer til de er stivnet.
  6. 66. Server med en pakke kullsyreholdig godteri.