Hello Fresh Mobile Banner
Varm, krydret vaniljepopcorn

Varm, krydret vaniljepopcorn

oppskrift på varm krydret vanilje popcorn med varme krydder og vanilje, perfekt som snacks eller dessert. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 teskjeer granulert sukker
  • 2. 1 teskje fint eller vanlig salt
  • 3. 1/2 teskje malt kanel
  • 4. 2 spiseskjeer kokosolje
  • 5. 1/3 kopp popcornkjerner
  • 6. 1/2 til 1 vaniljestang, delt og frøene skrapt ut

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sukker, salt og kanel i en liten bolle og sett til side. Plasser et bakepapirkledd stekebrett eller en stor papirpose på arbeidsflaten.
  2. 22. Varm opp kokosoljen i en stor, tykkbunnet gryte eller en nederlandsk ovn over middels varme i ett minutt. Tilsett 2 popcornkjerner. Når de har poppet, tilsett de skrapte vaniljefrøene og rør. Rør umiddelbart inn de resterende popcornkjernene, vent 10 sekunder, og rør deretter raskt inn sukker-kanel-blandingen. Dekk til gryten med lokket, men la det sitte litt skjevt (og vende bort fra deg) for å slippe ut damp. Bruk grytehansker for å beskytte hendene dine mens du rister gryten konstant over varmen. Fortsett å riste til det meste av popcornet har poppet, og du hører 1 til 2 sekunders mellomrom mellom poppene.
  3. 33. Slå umiddelbart av varmen, fjern lokket, og hell forsiktig popcornet ut på stekebrettet eller i papirposen. La det avkjøle i minst 5 minutter før du spiser (vær forsiktig – sukkeret gjør popcornet veldig varmt og klissete!).