Maisgrateng
oppskrift på corn casserole, en deilig og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager denne smakfulle retten trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp margarin, smeltet
- 2 (15,25 unser) bokser kremmais
- 2 egg, pisket
- 1 (8 unser) pakke tørr maisbrødmiks
- 1 løk, finhakket
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Smelt margarin i en ildfast form på 23x33 cm. Tilsett mais, egg, maisbrødmiks, løk, salt og pepper, og bland godt.
- 3Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i den forvarmede ovnen i ca. 40 minutter, eller til den er fast.