Dobbeldekkede tacos
oppskrift på double decker tacos, en spennende og smakfull rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager denne unike retten enkelt hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 pose (28 gram) tacokrydderblanding, delt
- 1 boks (ca. 450 gram) refried beans
- 2/3 kopp vann
- 12 ferdiglagde sprø tacoskall
- 2 avokadoer
- 1 spiseskje rømme
- 1 fersk lime, presset
- salt og svart pepper etter smak
- 12 (18 cm) mel tortillas
- 2 kopper revet Cheddar-ost
- 1 kopp revet salat
- 1 stor tomat, hakket
- 1/4 rød løk, hakket
- 1/2 kopp rømme
Fremgangsmåte
- 1Legg den ferdigstekte storfe i en stekepanne over middels varme, og strø omtrent 3/4 av posen med tacokrydder over kjøttet. Stek og rør i den ferdigstekte storfe, og del den opp etter hvert som den kokes, til den er brunet og smuldret, i 10 til 15 minutter. Sil av overflødig fett.
- 2Mos de refried beans med vannet i en liten kjele, og strø over resten av krydderposen. Varm opp de refried beans på lav varme til det småkoker.
- 3Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Plasser de sprø taco-skjellene på et bakepapirkledd stekebrett, og varm dem i den forvarmede ovnen i 3 til 5 minutter.
- 4For å lage guacamole, skrell, fjern steinen og mos avokadene i en bolle sammen med 1 spiseskje rømme, limesaft, salt og pepper etter smak, og sett til side.
- 5For å lage tacos, smør hver tortilla med omtrent 2 spiseskjeer med oppvarmede refried beans. Rull forsiktig tortillaen rundt en sprø taco-skjell. Fordel omtrent 2 spiseskjeer med den ferdigstekte storfe langs bunnen av den sprø skålen, og strø over omtrent 2 spiseskjeer med revet Cheddar-ost. Topp osten med revet salat, en liten mengde hakket tomat og løk, samt en klatt rømme og guacamole.