Hello Fresh Mobile Banner
Dobbeldekkede tacos

Dobbeldekkede tacos

oppskrift på double decker tacos, en spennende og smakfull rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager denne unike retten enkelt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 pose (28 gram) tacokrydderblanding, delt
  • 1 boks (ca. 450 gram) refried beans
  • 2/3 kopp vann
  • 12 ferdiglagde sprø tacoskall
  • 2 avokadoer
  • 1 spiseskje rømme
  • 1 fersk lime, presset
  • salt og svart pepper etter smak
  • 12 (18 cm) mel tortillas
  • 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 1 kopp revet salat
  • 1 stor tomat, hakket
  • 1/4 rød løk, hakket
  • 1/2 kopp rømme

Fremgangsmåte

  1. 1Legg den ferdigstekte storfe i en stekepanne over middels varme, og strø omtrent 3/4 av posen med tacokrydder over kjøttet. Stek og rør i den ferdigstekte storfe, og del den opp etter hvert som den kokes, til den er brunet og smuldret, i 10 til 15 minutter. Sil av overflødig fett.
  2. 2Mos de refried beans med vannet i en liten kjele, og strø over resten av krydderposen. Varm opp de refried beans på lav varme til det småkoker.
  3. 3Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Plasser de sprø taco-skjellene på et bakepapirkledd stekebrett, og varm dem i den forvarmede ovnen i 3 til 5 minutter.
  4. 4For å lage guacamole, skrell, fjern steinen og mos avokadene i en bolle sammen med 1 spiseskje rømme, limesaft, salt og pepper etter smak, og sett til side.
  5. 5For å lage tacos, smør hver tortilla med omtrent 2 spiseskjeer med oppvarmede refried beans. Rull forsiktig tortillaen rundt en sprø taco-skjell. Fordel omtrent 2 spiseskjeer med den ferdigstekte storfe langs bunnen av den sprø skålen, og strø over omtrent 2 spiseskjeer med revet Cheddar-ost. Topp osten med revet salat, en liten mengde hakket tomat og løk, samt en klatt rømme og guacamole.