Kraftige svinekoteletter med krydrede epler
Lag deilige cheesy pork chops med spicy apples. En perfekt rett for en smakfull middag som kombinerer søtt og krydret. Enkelt å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje smør
- 1 løk, skivet
- 1 klype rød pepperflak
- 1 eple, kjernet og skivet
- 2 teskjeer hvitt sukker
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- 4 svinekoteletter
- salt og pepper etter smak
- 4 skiver ekstra skarp Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Forbered en grill med høy varme.
- 2Mens grillen varmes, smelt smøret i en stekepanne over middels varme. Tilsett løken, og kok til den er myk. Krydre med rød pepperflak, og legg deretter i de skivede eplene. Rør inn sukker og balsamicoeddik, og la det småkoke i 5 minutter, eller til eplene er myke og gylne.
- 3Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Grill dem i 3 til 5 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Skje løk- og epleblandingen over kotelettene, og legg på en skive Cheddarost. Dekk til grillen, og kok i omtrent 3 minutter til osten er smeltet og bobler.