Hello Fresh Mobile Banner
Jeremy's Philly Steak and Cheese Sandwich

Jeremy's Philly Steak and Cheese Sandwich

Lær hvordan du lager en autentisk philly steak and cheese sandwich inspirert av Jeremy. En enkel og smakfull oppskrift for alle kjøkkenentusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 teskje smør
  • 1/2 hvit løk, skivet
  • 1/2 rød løk, skivet
  • 8 ferske sopp, skivet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 170 gram storfekjøtt, tynne skiver (sirloin)
  • 3/4 kopp kremost, myknet
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • salt og pepper etter smak
  • 1 fransk baguette, delt i to på langs
  • 1/2 kopp revet sveitsisk ost

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Surr de hvite og røde løkene, sopp og hvitløk til de er møre. Ta det av pannen og sett til side.
  2. 2Legg den skivede storfebenet i pannen, og stek til det ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Skru ned varmen til lav, og rør inn kremost og Worcestershire-saus. La det koke under omrøring til storfen er godt dekket. Krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 3I mellomtiden, forvarm ovnens grillelement.
  4. 4Legg storfeblandingen på den nederste halvdelen av baguetten, og dekk den med løkblandingen. Legg sveitserost over løken. Sett den åpne baguetten under en varm grill til osten er smeltet. Legg toppen av baguetten over fyllet, og server.