Hello Fresh Mobile Banner
Deilig laks med feta-krust

Deilig laks med feta-krust

oppskrift på en smakfull laksefilet med feta-omrøring, perfekt for en sunn og smakfull middagsopplevelse

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (900 gram) laksefilet, ben fjernet
  • 1/2 kopp smuldret fetaost
  • 1/3 kopp lett majones
  • 1 spiseskje lett kremost
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1 teskje balsamicoeddik
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1/2 teskje paprika, malt
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 1 teskje hvitløkpulver
  • 1/3 kopp panko (japanske brødsmuler) eller vanlig tørr brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Dekk et stekebrett med aluminiumsfolie og pensle lett med olje. Legg laksen på folien og sett til side.
  2. 2Bland sammen fetaost, majones, kremost, Dijon-sennep, balsamicoeddik, salt, pepper, paprika, løkpulver og hvitløkpulver i en bolle til det er jevnt. Fordel blandingen over laksen, og strø deretter panko over toppen, slik at det dekker helt.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til laksen lett kan flakes med en gaffel, ca. 35 til 45 minutter.