Restemiddag i form av en gryterett
oppskrift på leftover casserole, en enkel og smakfull rett laget av rester. perfekt for rask middag eller lunsj. prøv denne enkle oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper hakket kokt skinke
- 1 (8 unser) pakke makaroni med rør
- 2 kopper revet Cheddar-ost
- 1 kopp melk
- 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe
- 1 (15 unser) boks blandede grønnsaker, avrent
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor bolle blander du skinke/tiloversmat, makaroni, ost, melk, suppe, grønnsaker, salt og pepper, og blander godt. Fordel blandingen i en lett smurt ildfast form på 23x33 cm.
- 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 45 minutter, eller til retten er varm og boblende.