
Snapper "Sandyport"
Lær hvordan du lager den deilige sandyport snapper. En rask og enkel oppskrift perfekt for sommermåltidet. Passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 hel snapper
- 2. en klype salt og pepper
- 3. sitronsaft
- 4. 2 blader spinat
- 5. 2 reker, skrellet
- 6. 2 kamskjell
- 7. 1 liten løk, skivet
- 8. 1/2 kopp hvitvin
- 9. 1/2 smør
- 10. en klype hakket persille
- 11. teskje sitronsaft
- 12. en klype hvit pepper
Fremgangsmåte
- 11. For å forberede snapperen: Beinfjern og fileter den, og krydre med salt, pepper og sitronsaft. Legg filetene på en arbeidsflate. Plasser ett spinatblad på hver filet, og topp med løk, reker og kamskjell. Rull sammen og fest med tannpirkere. Kok i hvitvin i en ildfast form i 20 minutter, og server med sitronsmørsauce.
- 22. Sitronmørsauce: Bland alle ingrediensene og varm opp i en kjele, før den helles over retten.