Hello Fresh Mobile Banner
Sitronknuste poteter

Sitronknuste poteter

Lær å lage deilige lemon smashed potatoes med sitron for en frisk og smakfull rett. Perfekt som tilbehør til sommermåltidet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 mellomstore Yukon Gold-poteter
  • 2. 2 til 3 kopper tung kremfløte
  • 3. 2 til 3 kopper helmelk
  • 4. Kosher-salt
  • 5. 2 sitroner, revet skall
  • 6. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Ha potetene i en stor kjele sammen med fløte og melk. Kok opp over middels varme, og tilsett deretter 1 teskje salt. Skru ned varmen og la det småkoke til potetene er veldig møre, omtrent 20 til 25 minutter. Ta ut omtrent 2 kopper av væsken og sett til side. Tilsett sitronzest og krydre med salt og pepper etter smak. Bruk en potetstapper til å knuse potetene mens du tilsetter omtrent 1 kopp av den reserverte væsken, for å 'fukte' potetene. Tilsett mer væske etter behov for ønsket kremethet. Fordel potetene i en serveringsskål og server umiddelbart.