Hello Fresh Mobile Banner
Teriyaki kylling-party sub

Teriyaki kylling-party sub

Lær hvordan du lager en smakfull teriyaki chicken party sub. Perfekt til fest eller som en mettende lunsj. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 2. 1/2 kopp ferdiglaget teriyakisaus, pluss litt mer til servering
  • 3. 2/3 kopp majones
  • 4. 1 spiseskje Sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 5. 2 vårløk, bare de hvite delene, tynne skiver
  • 6. Koshersalt og nykvernet pepper
  • 7. 1/4 liten ananas, skrelt, kjernet og skåret i 1/4-tommers skiver
  • 8. Vegetabilsk olje, til grilling
  • 9. 3 spiseskjeer ristet sesamfrø
  • 10. 1 24-tommers baguette
  • 11. 2 kopper strimlet rødkål

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser kyllingbrystene mellom to stykker plastfolie og bank dem til ca. 2 cm tykkelse. Fjern plastfolien, og kombiner deretter kyllingen og teriyaki-marineringssausen i en stor frysepose. Sett den i kjøleskapet i 1 til 2 timer.
  2. 22. Forvarm en grill til middels høy varme. Bland majones, Sriracha og vårløk i en bolle; smak til med salt og pepper.
  3. 33. Grill ananasringene til de er brent, ca. 2 minutter på hver side. Ta kyllingen ut av marinaden og krydre med salt og pepper. Pensle grillristene lett med vegetabilsk olje ved hjelp av et papirhåndkle eller en silikonbørste. Grill kyllingen til den er gjennomstekt, 5 til 7 minutter på hver side. Rull den i ristede sesamfrø og skjær den deretter i tynne skiver på skrå.
  4. 44. Sandwich-bygging: Del baguetten på langs i to og rist den lett på grillen. Smør majonesblandingen på baguettens øvre del. Legg kyllingen på den nederste delen av baguetten. Topp med grillet ananas, kål og den øvre delen av baguetten. Skjær i individuelle smørbrød og server med mer teriyaki-marineringssaus.
  5. 55. Fotograf: Kang Kim