Janets Saftige Bananabrød

Janets Saftige Bananabrød

Prøv Janets rike banankake – en saftig og smakfull bakverk som passer perfekt til enhver anledning. Rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1/2 kopp smør, smeltet
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 2 egg
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 6. 1 teskje bakepulver
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1/2 kopp rømme
  • 9. 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 10. 2 medium bananer, skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør en 9x5 tommer brødform.
  2. 22. I en stor bolle, rør sammen smeltet smør og sukker. Tilsett eggene og vaniljen, bland godt. Bland sammen mel, bakepulver og salt, rør inn i smørblandingen til det blir jevnt. Til slutt, vend inn rømme, valnøtter og bananer. Fordel jevnt i den forberedte formen.
  3. 33. Stek på 350 grader F (175 grader C) i 60 minutter, eller til en tannpirker satt inn i midten av brødet kommer ut rent. Avkjøl brødet i formen i 10 minutter før du tar det ut og lar det avkjøles helt på en rist.