
For mye sjokoladekake
Lær å lage en uimotståelig sjokoladekake med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning og enkel å tilpasse etter smak. Bli en mester på sjokoladebakst!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 (18,25 unse) pakke djevelens matkakeblanding
- 1 (5,9 unse) pakke øyeblikkelig sjokoladepuddingblanding
- 1 kopp rømme
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 4 egg
- 1/2 kopp varmt vann
- 2 kopper halvsøte sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
- 2I en stor bolle, bland sammen kake- og puddingblandingen, rømme, olje, piskede egg og vann. Rør inn sjokoladebiter og hell røren i en godt smurt 12-kopps form.
- 3Stek i 50 til 55 minutter, eller til toppen er fjærende å ta på og en trepinne satt inn kommer ut ren. Avkjøl kaken grundig i formen i minst halvannen time før den vendes ut på en tallerken. Om ønskelig, dryss kaken med melis.