Hello Fresh Mobile Banner
For mye sjokoladekake

For mye sjokoladekake

Lær å lage en uimotståelig sjokoladekake med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning og enkel å tilpasse etter smak. Bli en mester på sjokoladebakst!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 (18,25 unse) pakke djevelens matkakeblanding
  • 1 (5,9 unse) pakke øyeblikkelig sjokoladepuddingblanding
  • 1 kopp rømme
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 4 egg
  • 1/2 kopp varmt vann
  • 2 kopper halvsøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
  2. 2I en stor bolle, bland sammen kake- og puddingblandingen, rømme, olje, piskede egg og vann. Rør inn sjokoladebiter og hell røren i en godt smurt 12-kopps form.
  3. 3Stek i 50 til 55 minutter, eller til toppen er fjærende å ta på og en trepinne satt inn kommer ut ren. Avkjøl kaken grundig i formen i minst halvannen time før den vendes ut på en tallerken. Om ønskelig, dryss kaken med melis.