Langsomkoker Oksekjøttgryte I

Langsomkoker Oksekjøttgryte I

Oppdag en enkel oppskrift på smakfull biffgryte i slow cooker. Perfekt for en mettende og varmende middag for hele familien. Enkel å lage og full av smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 495 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pounds storfe grytekjøtt, kuttet i 1-tommers terninger
  • 2. 1/4 kopp hvetemel
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 6. 1 laurbærblad
  • 7. 1 teskje paprika
  • 8. 1 teskje Worcestershire-saus
  • 9. 1 løk, hakket
  • 10. 1 1/2 kopper storfebuljong
  • 11. 3 poteter, i terninger
  • 12. 4 gulrøtter, i skiver
  • 13. 1 stilk selleri, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kjøttet i en slowkoker. I en liten bolle blander du sammen mel, salt og pepper; hell over kjøttet, og rør for å dekke kjøttet med melblandingen. Rør inn hvitløk, laurbærblad, paprika, Worcestershire-saus, løk, storfebuljong, poteter, gulrøtter og selleri. 2. Dekk til, og kok på lav varme i 10 til 12 timer, eller på høy varme i 4 til 6 timer.