
Istekte Gresskar-kjeks
Prøv våre deilige iced pumpkin cookies – perfekte til høstkveldene. En enkel oppskrift som bringer høstsmaker til ditt kjøkken.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 2 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje bakepulver
- 1 teskje natron
- 2 teskjeer malt kanel
- 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 1/2 teskje malt nellik
- 1/2 teskje salt
- 1/2 kopp smør, mykt
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 1 kopp hermetisert gresskar puré
- 1 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 kopper melis
- 3 ss melk
- 1 ss smør, smeltet
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Bland sammen mel, bakepulver, natron, kanel, muskatnøtt, malt nellik og salt; sett til side.
- 2I en middels bolle, rør sammen 1/2 kopp smør og hvitt sukker. Tilsett gresskar, egg og 1 teskje vanilje til smørblandingen, og pisk til det er kremaktig. Bland inn de tørre ingrediensene. Legg små klatter på et stekebrett; trykk dem lett ned.
- 3Stek i 15 til 20 minutter i den forvarmede ovnen. Avkjøl kjeksene, og drypp glasur over med en gaffel.
- 4For å lage glasuren: Bland sammen melis, melk, 1 ss smeltet smør og 1 teskje vanilje. Tilsett melk etter behov, til du oppnår en passende konsistens for å dryppe.





