Istekte Gresskar-kjeks

Istekte Gresskar-kjeks

Prøv våre deilige iced pumpkin cookies – perfekte til høstkveldene. En enkel oppskrift som bringer høstsmaker til ditt kjøkken.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 2 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 1/2 teskje malt nellik
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 kopp smør, mykt
  • 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 1 kopp hermetisert gresskar puré
  • 1 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper melis
  • 3 ss melk
  • 1 ss smør, smeltet
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Bland sammen mel, bakepulver, natron, kanel, muskatnøtt, malt nellik og salt; sett til side.
  2. 2I en middels bolle, rør sammen 1/2 kopp smør og hvitt sukker. Tilsett gresskar, egg og 1 teskje vanilje til smørblandingen, og pisk til det er kremaktig. Bland inn de tørre ingrediensene. Legg små klatter på et stekebrett; trykk dem lett ned.
  3. 3Stek i 15 til 20 minutter i den forvarmede ovnen. Avkjøl kjeksene, og drypp glasur over med en gaffel.
  4. 4For å lage glasuren: Bland sammen melis, melk, 1 ss smeltet smør og 1 teskje vanilje. Tilsett melk etter behov, til du oppnår en passende konsistens for å dryppe.